De udødelige #3: Gravheksens gave Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

De udødelige #3: Gravheksens gave af Tamora Pierce

Tamora Pierce


De udødelige #3: Gravheksens gave


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

”Jeg gav dig kraften, så du kunne bruge lidt tid på at øve dig med den,” sagde gravheksen til Daine, ”… men denne gang må I dødelige selv vælge. Vi stakkels guder kan kun forsøge at rette op på det hele bagefter!” Alanna, Numair og Daine er, sammen med en større delegation, sendt til Carthak for at forhandle om fred med kejser Ozorne. Men gudernes vrede over den magtsyge kejser er stor – så måske skal Daine bruge sin vilde magi for at få ryddet op i det plagede land. Hvis rotterne vil gå med til at forstærke hendes energi, kan hun lade den livgivende kraft fra gravheksen strømme over i alle de store skeletter …