Sømand på flugt Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sømand på flugt af Charles Williams

Bogreolen.dk


Sømand på flugt


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvad ville du gøre, hvis du blev mistænkt for mord på en politimand?Tredjestyrmand Russell Foley stikker af. Han er uskyldig i mordet, men han tvivler på, at han kan overbevise politiet om det.I syv nervepirrende døgn forsøger han at indkredse den rigtige morder – bestandig med politiet i hælene – på hovedkulds flugt ind i en underverden af brutalitet, vold og mord.
Den texasfødte amerikanske forfatter Charles Williams (1909-1975) fik sin litterære debut i 1951 med romanen “Hill Girl”, der solgte mere end en million eksemplarer. Herefter udgav Williams stribevis af romaner, og han bliver af mange vurderet som en af sin tids bedste krimiforfattere. Adskillige af Williams‘ film blev desuden filmatiseret til enten TV eller det store lærred i både USA, Frankrig og Australien.