Peter Pirat og kaptajn Krabat Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Peter Pirat og kaptajn Krabat af Rune Fleischer

Billedbøger


Peter Pirat og kaptajn Krabat


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Peter Pirat og kaptajn Kaj har igen røvet et af guvernørens skibe.Derfor indkalder guvernøren den berygtede kaptajn Krabat til at indfange Peter Pirat og hans far – død eller levende.Men kaptajn Krabat indser hurtigt, at Peter Pirat ikke sådan lige er til at fange.
Peter Pirat er både titlen på en letlæselig børnebogsserie for de yngste og samtidig navnet på en ganske finurlig, men eventyrlysten pirat. Serien fortæller om Peter Pirats mange spændende og sjove eventyr på de syv verdenshave.
Den danske forfatter og illustrator Rune Fleischer (f. 1967) har skrevet og illustreret bøger siden 1987. Han er kendt for sine mange børnebøger og har efterhånden udgivet over 100 af slagsen – mange af dem har han sågar selv illustreret. Fleischer fik sin litterære debut med børnebogen “Eventyret om den vidunderlige bronce” (1987) og har efterfølgende taget sine læsere med ud på eventyr af enhver slags fyldt med blandt andet pirater, cowboys, ninjaer og rigtig gode venner.