Nellies lykke Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Nellies lykke af Marie Østergaard Knudsen

Marie Østergaard Knudsen


Nellies lykke


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

For et år siden mistede Nellie sin far, og hun har taget sig af sin mor lige siden. Men pludselig en dag har moren ikke længere brug for Nellies hjælp – hun har mødt en ny mand, Gunnar, via online dating. Til den årlige juletur i Tivoli mødes de to familier for første gang, og det skal vise sig, at der nogle gange også kan opstå kærlighed ved helt tilfældige møder.
Marie Østergaard Knudsen (f. 1971) er en dansk forfatter, journalist og foredragsholder. Hun er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og fokuserer i sit forfattervirke ofte på netop litteraturen. Herudover skriver hun om blandt andet kultur og pædagogik, og i 2016 udgav hun bogen “Fortæl dit liv”, hvor hun giver gode råd til at skrive sine erindringer baseret på en række foredrag, som Knudsen i en årrække har afholdt.