Kurt Danners bedrifter: Kæmpeøglen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kurt Danners bedrifter: Kæmpeøglen af Peter Anker

Bogreolen.dk


Kurt Danners bedrifter: Kæmpeøglen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Vejen til Brasilien gГҐr gennem et farligt bjergpas, og det er ikke kulden og de vilde dyr, der udgГёr den stГёrste trussel. Banditter fra alskens egne ligger pГҐ lur efter de rejsende. Det er mГ¦nd med forbrydelser pГҐ samvittigheden, der gemmer sig for loven, og guldgravere, der ikke syntes, de tjente nok i minerne og nu giver sig til at stjГ¦le fra andre. Men de tre banditter, der ligger pГҐ lur i dag, kommer til at mГёde deres overmand. Kurt Danner og Bill Milton lГ¦gger nemlig vejen forbi …NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. VГ¦rkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. VГ¦rket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af bГёrnebГёger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjГҐlne undervandsbГҐd” og nГҐede at udgive hele 226 vГ¦rker inden sin dГёd i 1957.
Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.