Hummerkongens hævn 1 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hummerkongens hævn 1 af Nick Clausen

Nick Clausen


Hummerkongens hævn 1


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Jonatan er til sin kusines konfirmation, da han finder ud af, at hans fætter har fundet en portal i et skab. Ved et uheld forsvinder Jonatans lillebror, Karlo, til en ukendt destination.
Kort efter dukker en sær skikkelse ved navn Spiff op. Han er fra Det Interuniversielle Ordenskorps og har ordrer om at lukke portalen, før der sker uheld.
Jonatan får sammen med nabopigen Cecilie overtalt Spiff til at finde Karlo først. Men det viser sig at være lettere sagt end gjort. Karlo er nemlig røget hele vejen uden for De Kendte Universer. Og derude lurer ubegribelige farer …
Hummerkongens hævn 1 er første bog i science fiction-serien Hummerkongens hævn.
Medierne skriver:
“Det er ikke til at forudse, hvad der sker på næste side, og bogens slutning gør det helt tydeligt, at der er flere katastrofer i vente i trilogiens andet bind. For hvordan overbeviser man lige sine forældre om, at ens lillebror er blevet væk i en intergalaktisk portal?”
Weekendavisen.
“Jeg er ret glad for Nick Clausens bøger, og denne var ingen undtagelse.” … “Plottet er godt skruet sammen, og der er en del overraskende twists undervejs.”
laesehestmedfantasy.blogspot.dk.
“… god og fængende historie”
bogoplevelsen.dk.
“Bogen er spændende, sjov og fantasifuld, og læseren holdes fanget fra start til slut.” … “Bogen kan absolut anbefales til biblioteker af alle størrelser”
Fra DBCs lektørudtalelse.