EUfori – Tyskland Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

EUfori - Tyskland af Sebastian Lundqvist

Mette Juhl Jessen


EUfori – Tyskland


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvordan opfatter EU’s mastodont, Tyskland, sin egen rolle i Unionen?- ikke som en vinder, ifølge den tyske politiske tænker Ulrike Guérot. Guérot udgav i 2016 bogen `Why Europe Should be a Republic”, og EUfori har talt med hende om nationalfølelse og faldende EU-entusiasme.
Eufori er en podcastserie om identitet, nationalisme og fællesskab i den Europæiske Union. Vi rejser rundt i Europa og undersøger medlemslandenes indgang til det fælleseuropæiske projekt. Vi taler med filosoffer, økonomer, politiske tænkere, journalister og folk på gaden. I serien undersøger vi de konsekvenser medlemskabet har for de enkelte lande- hvad er konflikterne og hvad er fordelene? Det ser vi på i et kulturelt, historisk, politisk og mellemmenneskelig perspektiv. EUfori er støttet af Europa-Nævnet (2017).