Venteværelset i Atlanten Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Venteværelset i Atlanten af Mona Høvring

Mona Høvring


Venteværelset i Atlanten


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

VENTEVÆRELSET I ATLANTEN er en roman om Olivia, som er midt i tyverne. Hendes hverdag er præget af forvirring og rastløshed. Hun kæmper for at komme fri af en dominerende mor, forholdet til kæresten er udsigtsløst, og arbejdet på aluminiumsværket gør hende syg. Så sker der to ting, der vender op og ned på hendes liv: Hun arver en villa i Reykjavik, og hun møder kvinden Bé. Per Petterson om Mona Høvring: “Mona Høvring er uforudsigelig, alvorlig, charmerende og virkelig god. Jeg elsker hendes bøger” Om Mona Høvrings første roman: Noget der hjælper, 2016 Politiken &lt-3 &lt-3 &lt-3 &lt-3 &lt-3 (5 hjerter) Forfriskende romandebut … Stærkt norsk forfatterskab. La os endelig få mere … Berlingske Tidende ★★★★★ Jeg kom undervejs til at tænke på Sylvia Plaths »Glasklokken« og Françoise Sagans »Bonjour Tristesse«. I 2014 blev Mona Høvring nomineret til Nordisk Råds litteraturpris for romanen Camillas lange netter.