Pak og de stål-farvede Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Pak og de stål-farvede af Hans Hansen

Hans Hansen


Pak og de stål-farvede


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

General Glis og de stål-farvede har taget magten i landet ved et blodigt kup. Mange er blevet sat i fængsel og andre er døde. Nu er 15-årige Pak nødt til at flygte sammen med sine venner. Men døden lurer alle vegne på den farlige flugt!
En gruppe venner tager kampen op mod den onde general Glis og hans stålfarvede soldater, der har taget magten ved et blodigt militærkup.
Hans Hansen (f. 1939) er dansk forfatter og tidligere børnefilmkonsulent ved Det danske Filminstitut. Han debuterede med en novellesamling for voksne i 1965, og i 1975 udgav han sin første børnebog, krimien “Livsfarlige papirer”. Siden er det blevet til over 50 børne- og ungdomsbøger, deriblandt “Vil du se min smukke navle”, som blev til en meget populær ungdomsfilm.