Når kun tavsheden taler Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Når kun tavsheden taler af Robert Goddard

Bogreolen.dk


Når kun tavsheden taler


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

”En klassisk Goddard … uimodståelig.” – the Times
Jonathan Kellaway har opsagt sin stilling ved et internationalt firma. Nu er han på vej på pension, da firmaets forhenværende – og stadig magtfulde – bestyrelsesformand beder ham påtage sig én sidste opgave: Jonathan skal rejse fra USA tilbage til England og finde en række forsvundne dokumenter, så firmaets historie kan blive skrevet færdig.
Rejsen til Cornwall vækker minder om en ungdom, Jonathan for længst troede, han havde lagt bag sig: Døde venner, forlist kærlighed og et familiedynasti i total opløsning ligger gemt dér i ungdommens Cornwall. Men måske får Jonathan nu endelig chancen for at opklare sandheden bag de tragedier, der fandt sted for mange år siden. En sandhed, som allerede har kostet flere ofre. Hvordan undgår han at blive det næste offer på listen?
Fra Cornwall til Capri, fra 1960’ernes slutning til i dag: ”Når kun tavsheden taler” er en stilsikker og effektiv historie fra plotmageren Robert Goddard.