Færgen er i havn om få minutter Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Færgen er i havn om få minutter af Ole Henrik Laub

Bogreolen.dk


Færgen er i havn om få minutter


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Færgen er i havn om få minutter” er en samling finurlige noveller om hverdagen og om at finde det finurlige og ualmindelige i hver dags almindelighed.Samlingen består af 16 noveller. Heriblandt “Hundegården”, “Pigen der kom ind i stuen” og “Dage og nætter”.
Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet både noveller, romaner, børnebøger, hørespil og skuespil. Hans forfatterskab er præget af en realistisk stil, og mange af hans værker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang række prestigiøse stipendier og legater heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treårige stipendium.