Hans Falk fra Maketu: en dansk Sydhavsfarers liv og eventyr Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hans Falk fra Maketu: en dansk Sydhavsfarers liv og eventyr af Aage Krarup Nielsen

Aage Krarup Nielsen


Hans Falk fra Maketu: en dansk Sydhavsfarers liv og eventyr


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I starten af 1800-tallet tog den unge dansker Hans Falk afsked med sit fædreland og satte kurs mod New Zealand, hvor han ville gøre lykken. Her levede han et spændende og anderledes liv og giftede sig med kannibalpigen Maria Ringa. I slutningen af 1930‘erne fulgte Aage Krarup Nielsen i den modige mands fodspor, og i sin skildring af rejsen fortæller han samtidig historien om et land, hvis originale befolkning stadig levede, som de havde gjort i århundreder.”Hans Falk fra Maketu” er skrevet i 1940 ud fra samtidens verdensbillede og reflekterer ikke nødvendigvis forlagets holdninger.Aage Krarup Nielsen (1891-1972) var en dansk skibslæge og forfatter, der er kendt for sine spændende rejseskildringer. Han udgav over 20 bøger om rejser til lande som Burma, Rusland og Karriol, hvor han mødte alt fra kannibaler til paradisfugle. Gennem sit liv blev Aage Krarup Nielsen tildelt en lang række arbejdslegater, blandt andet Gyldendals Boglegat, Kaptajn H.C. Lundgreens Legat og Statens Kunstfonds prestigiøse livsvarige ydelse.