Bibelen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Bibelen af Author


Bibelen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Denne publikasjonen inneholder Bibelen (1930) og har totalt 74,541 referanser. Denne eBibelen inneholder to formater av Bibelen (1930). Det forste formatet er navigasjonsvennlig. Det andre formatet er tekst-til-tale (Text-To-Speech – TTS) og lesevennlig. Det forste formatet har en enkel, men elegant navigasjon Navigasjonen fungerer slik:Gamle og Nye Testamentet har en indeks over alle bkene sine. Det Gamle Testamente har en referanse til Det Nye Testamente. Det Nye Testamente har en referanse til Det Gamle Testamente. hver bok har en referanse til det Testamentet det tilhrer. Hver bok har en referanse til forrige og neste bok. Hver bok har en indeks over kapitlene sine. Hvert kapittel har en referanse til boken det tilhrer. Hvert kapittel har en referanse til forrige og neste kapittel. Hvert kapittel har en indeks av sine vers. Hvert vers er nummerert og har en referanse til kapittelet det tilhrer. Hvert vers starter p en ny linje for bedre lesbarheten. Menyen har en index over alle Testamenter og bker. En gitt referanse i en indeks bringer deg til mlet det angir.Vi har jobbet hardt for gjre navigasjonen enkel og intuitiv, men samtidig solid og funksjonell. Det er en velsignelse ha muligheten til jobbe med Guds ord p denne mten. Vi gleder oss over kunne ta del i distribusjonen av det mest fantastiske skriftet gjennom alle tider, Bibelen. Det andre formatet er tilrettelagt Tekst-til-tale hvis enheten din sttter dette! Her kan du f Bibelen lest opp til deg. Eller kanskje du foretrekker lese eBibelen med s lite ekstranoter som mulig. Navigasjonen er ellers ganske lik det frste formatet og den viktigste endringen er at vi har fjernet vers nummerering og vers indeksen ved starten av hvert nytt kapittel. Og vi har ogs kopiert kapittel indeksen til starten av gamle og Det nye testamente. Vr oppmerksom p at du ikke trenger kjpe denne eBoken. Du vil kunne finne den p Internett, men p et annet format enn dette da det vi har satt i sammen her er enkelt men unikt. Hvis du nsker sttte vrt arbeid i dette s spre gjerne ordet! Takk! Vi anbefaler at du laster ned et testeksemplar fra Amazon fr du kjper denne eBoken slik at du blir fornyd med resultatet. Dersom du har spesifikke nsker eller kan peke til feil i eBoken s send oss en epost. Du finner den under ‘Hvordan kontakte oss’. Vr obs p at ikke alle enheter sttter TTS (tekst-til-tale) for mer enn ett sprk. All re til Gud for Hans ord er sannhet!