Mens verden langsomt ændres Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mens verden langsomt ændres af Else Fischer

Else Fischer


Mens verden langsomt ændres


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“En borgerlig piges famlende forsøg på at finde ud af tilværelsen i det sære halve skel fra midten af tyverne til midten af halvfjerserne”. Sådan skriver Else Fisher på titelbladet til “Mens verden langsomt ændres”. En samling digte om en verden i stærk forandring fra 1920’erne til midten af 70’erne, men også en almen fortælling om vandringen fra barn til voksenlivet.
Else Fischer (1923-1976) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine krimier og i sin tid blev kaldt Danmarks Agatha Christie. Fischer fik sin romandebut med værket “Telefonen er afbrudt” i 1957, og efterfølgende skrev hun 14 kriminalromaner. Hun er kendt for at have gjort kriminalromanen bredt accepteret som både lødig og intelligent underholdning.