Straffefangens hemmelighed Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Straffefangens hemmelighed af Carl Bjerredahl

Bogreolen.dk


Straffefangens hemmelighed


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Joe Zawinul er blevet dømt for at have skudt to mænd under et røveri af en pengetransport. Man har taget hans frihed, men man kan ikke tage hans hemmelighed – hemmeligheden om, hvor den million dollars, han havde røvet, er gemt. FBI sender nu privatdetektiv Charley Race undercover i fængslet for at lokke pengenes gemmested ud af Zawinul. Det betyder imidlertid, at Race må blive dømt for mord.
Carl Bjerredahl er en dansk forfatter, der står bag en lang række krimier og spændingsromaner. Hans første roman, “Hvid dronning”, vandt prisen som Skandinaviens bedste, da han kun var 22 år gammel. Carl Bjerredahl har både skrevet under sit eget navn og under pseudonymet Charles Valley.