Overfaldet på julemanden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Overfaldet på julemanden af Finn Zinklar

Bogreolen.dk


Overfaldet på julemanden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Vibeke gøs, når hun tænkte på Rudolf. Han sad og lurede på den gamle julemand for at røve smykket i sækken. Hvorfor havde hun dog ikke holdt sin mund? Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemmet, 1987
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.