Man læser Dickens Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Man læser Dickens af Christian Elling

Bogreolen.dk


Man læser Dickens


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Som bekendt er Charles Dickens en af verdenslitteraturens største arkitekter – måske den største. Enhver, der er fortrolig med hans romaner, vil vide, at huse lever i dem med en forunderlig styrke. Hans bygninger er ofte lige så udtryksfulde som hans mennesker. I den mageløse verden, som Dickens har sanset og fablet sammen, er gader og bygninger og stuer gærende af liv, mærkede af skæbne.”Arkitekturforsker og professor i kunsthistorie Christian Elling beskriver de usædvanligt veldigtede bygninger i Charles Dickens‘ litteratur. Han fortæller, hvad disse bygninger har at sige for Charles Dickens‘ historier og de personer, der optræder i dem.
Christian Thorvald Elling (1901-1974) var en dansk professor, forfatter, kunsthistoriker og arkitekturforsker. Italiensk barokarkitektur var Christian Ellings primære forskningsområde, og i løbet af sit liv foretog han talrige lange rejser til Italien. Christian Elling udgav over 40 bøger om blandt andet italiensk kulturhistorie, klassisk litteratur, dansk kulturhistorie og danske herregårde.