Drøn på Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Drøn på af Hans-Eric Hellberg

Hans-Eric Hellberg


Drøn på


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I sjette bind af serien om verdens allerhemmeligste detektiver, Dunder & Brag, vender makkerparret Mads og Päivi tilbage for at opklare flere sager.I “Drøn på” er Mads og Päivi på jagt efter en udspekuleret tasketyv, og de to venner lærer undervejs tre ældre kvinder at kende, der keder sig så meget, at de finder på alle mulige utrolige ting.
Serie om vennerne Päivi og Mads, der beslutter sig for at stifte en hemmelig klub, hvor de sammen opklarer mystiske og livsfarlige opgaver.
Hans-Eric Hellberg (f. 1927) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række børnebøger, hvoraf mange er oversat til dansk.
Hellberg har sat sig som mål at skrive børnebøger, han selv ville have læst, da han var barn. Bøger der handler om rigtige børn, der hverken er modige eller jagter forbryder. De er børn, der står imellem barndommen og voksenlivet, og Hellberg formår at beskrive deres tanker og følelser om livet, døden, kærligheden, venskaberne og ensomheden, så karaktererne bliver levende for læseren.