Velkommen hjem Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Velkommen hjem af Ninni Schulman

Ninni Schulman


Velkommen hjem


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Tiden heler alle sår, siges det. Men hvor meget kan et menneske egentlig tilgive?
En sensommerdag i Hagfors. Magdalena Hansson er på vej til gammel- elevfest i sin tidligere folkeskoleklasse. De skal mødes i klasselærerens sommerhus, præcis som de gjorde tilbage i 9. klasse. Magdalena har egentlig ikke lyst. Gennem den seneste tid er hun blevet chikaneret på nettet og har dagligt modtaget mails med trusler om vold og overgreb. Men muligheden for at lande en reportage til Värmlandsbladet om en af klassekammeraterne, der er musiker og er gået hen og blevet en berømthed, har alligevel fået Magdalena til at tage med.
Gensynet bliver knap så festligt. Klassen falder tilbage i gamle mønstre, og da det bliver aften, er en af klassekammeraterne død.
Det bliver ikke det første offer.