Fra service til samskabelse Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fra service til samskabelse af Nis Grønager Madsen

Nis Grønager Madsen


Fra service til samskabelse


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Samskabelse er i dag blevet en del af det offentliges måde at arbejde med velfærd på. Det er ud fra en anerkendelse af, at borgeren bør være et aktivt led i det offentliges bestræbelser. Samtidig kommer der en masse initiativer fra borgere, som ønsker at være aktører i at skabe deres egen velfærd. Denne udvikling kalder på samskabelse.
Fra service til samskabelse – vejen til meningsfuld velfærd tager udgangspunkt i, at skabelsen af velfærden er i forandring og svarer på spørgsmålet, hvilke konsekvenser samskabelse har for vores samfund.
Bogen beskriver begrebet, og hvordan man håndterer de komplekse problemer, der præges af vores opfattelse af nutidens velfærd. Samtidig klæder den læseren på til at arbejde med samskabelse i det offentlige, både som borger, medarbejder og leder.