Formel logik Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Formel logik af Stephen Read

Stephen Read


Formel logik


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Formel logik er en grundlæggende, lettilgængelig indføring i klassisk doms- og prædikatslogik beregnet til undervisning på universitetsniveau. Den fokuserer på de semantiske metoder – sandhedstabeller og semantiske træer – frem for bevisteori. Derved giver den et klart og let tilgængeligt overblik over logiske nøglebegreber som gyldighed, formalisering, fortolkning, model og modeksempel. Dens kontante og præcise form såvel som de mange pædagogiske eksempler og øvelser har gjort den til en populær lærebog til introducerende logikkurser i gymnasiet og på videregående uddannelsesinstitutioner i Storbritannien, Australien og USA. Med denne oversættelse foreligger den nu for første gang på dansk.