Et uplanlagt frieri/Soldatens brud Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Et uplanlagt frieri/Soldatens brud af Soraya Lane

Soraya Lane


Et uplanlagt frieri/Soldatens brud


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Et uplanlagt frieri
Laurel Sommers verden styrter i grus, da hun opdager, at hendes far havde haft en aff&aelig-re, som betyder, at han har endnu en datter.
Nu er hun s&aring- blevet hyret til at planl&aelig-gge steds&oslash-sterens overd&aring-dige kendisbryllup.
Laurels eksk&aelig-reste er ogs&aring- inviteret med til brylluppet, s&aring- da gommens flotte bror foresl&aring-r, at han kan spille hendes nye k&aelig-reste, siger hun ikke nej. Dan Black er stuntman, og hans forhold minder lidt om hans arbejde. De er altid midlertidige. Men det viser sig hurtigt, at hans f&oslash-lelser for Laurel er af en mere varig art, og han begynder at overveje, om han skal fri til hende …
Soldatens brud
Den tidligere fl&aring-desoldat Tom Cartwright har ikke let ved at vende tilbage til et liv som civil. Hans lille niece er hans eneste solskinsstr&aring-le, og derfor g&aring-r han med til at v&aelig-re centrum for hendes foredrag i klassen.
Skolel&aelig-reren Caitlin Rose ved alt om skuffelser. En gang dr&oslash-mte hun om at danse p&aring- en scene, men nu uddanner hun andre til at g&oslash-re det, hun aldrig selv kom til. Hun har l&aelig-rt p&aring- den h&aring-rde m&aring-de, at hun kun kan stole p&aring- sig selv.
Og dog, n&aring-r Tom ser p&aring- hende med sine store, brune &oslash-jne, er hun fortabt. Kan Caitlin sl&aring- revner i den mur, der omgiver denne soldats krigsh&aelig-rgede hjerte?