Udødelige Peer Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Udødelige Peer af Finn Methling

Bogreolen.dk


Udødelige Peer


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Udødelige Peer” tager udgangspunkt i Henrik Ibsens “Peer Gynt”. Det går ikke stille for sig i Guldbrandsdalen i Norge, hvor Peer på en enkelt sensommerdag får besøg af både sin afdøde hustrus lillesøsters oldebarn, Helga, og Knappestøberens søn.Finn Methling (1917-2010), dansk forfatter og dramatiker. Skrev inden for adskillige genrer og udgav blandt andet digtsamlingerne “Fornægteren” (1950) og “Stjernefloden” (1959). Men det var som dramatiker, at Methling var særligt kendt. Hans første scenestykke, “Dagen i morgen” (1950), blev opført på det kongelige teater, og efterfølgende blev Methlings stykker opført flere steder både i Danmark og i udlandet.