Roomies 3: Hjemme godt, men ude bedst Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Roomies 3: Hjemme godt, men ude bedst af Karen Vad Bruun

Karen Vad Bruun


Roomies 3: Hjemme godt, men ude bedst


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Sally er begyndt at føle sig hjemme på Egelund kostskole. Hun er kommet tættere på sine roomies, hun elsker sin svømning – og så har hun en hel koloni af sommerfugle i maven, der vågner, når Johan fra niende kommer forbi. Men da hendes bedste ven Mia kommer på besøg, bliver både venskaber og forelskelser sat på prøve, og Sally føler sig tvunget til at vælge.
Måske kan man kun føle sig hjemme et sted? Måske kan man ikke få noget nyt uden at miste noget gammelt?
”… kommer til at blive elsket og højt skattet af de 10-13-årige.” – Bogoplevelsen.dk
“Venskaber, sladder og intriger, forelskelse og savn. Det hele er med i denne dejlige serie, hvor helt almindelige problemer og genkendelige situationer lige får en skarpere kant, fordi det foregår i det snævre kostskolemiljø, som det altid er spændende at læse om.” – Lektørudtalelsen