Kort & godt om vrede Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kort & godt om vrede af Stine Bjerrum Møller

Bogreolen.dk


Kort & godt om vrede


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvad er vrede? Hvorfor bliver man vred, og hvad sker der i kroppen? Hvornår bliver vrede problematisk? Hvad kan man selv gøre for at blive bedre til at regulere sin vrede? Og hvordan foregår professionel hjælp til at håndtere voldsom vrede?
Vrede er en helt almindelig menneskelig følelse, som alle oplever af og til. Men nogle gange bliver vrede for hyppig, intens eller langvarig, så den kan være til gene for dig og dine omgivelser.
KORT & GODT OM VREDE henvender sig til dig, der ønsker at blive bedre til at regulere din vrede og vil have mere at vide om emnet – hvorfor man bliver vred, og hvad du selv kan gøre. I bogen finder du kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan også blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Bogen er også relevant for familiemedlemmer, behandlere og andre, der er i kontakt med mennesker med voldsom vrede.