De tre tiggere fra Timian Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

De tre tiggere fra Timian af Bent Rasmussen

Bent Rasmussen


De tre tiggere fra Timian


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

De tre brødre Batista, Bernhard og Benjamin lever som tiggere i Timian. Men det kan være svært at få tingene til at leve rundt, når ens eneste levebrød er andres gavmildhed.Derfor får Benjamin den brave idé, at de alle tre skal rejse ud i verden som de hellige tre konger fra Østerland.
Bent Rasmussen (f. 1934), dansk forfatter. Rasmussen er primært kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Han fik sin litterære debut i 1966 med bogen “Alt kan gro” og har siden udgivet over 40 bøger. I løbet af sin mangeårige forfatterkarriere har Bent Rasmussen blandt andet vundet Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris (1978), Gyldendals Boglegat for Børnebogsforfattere og -tegnere (1984), Kulturministeriets Børnebogspris (1988) og BMF‘s Børnebogspris (1994).