Styrken Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Styrken af Don Winslow

Don Winslow


Styrken


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Styrken
V&aelig-re en god politimand. Det er det eneste, Malone vil.
Han er kongernes konge i det nordlige Manhattan, en h&oslash-jt dekoreret NYPD kriminalbetjent af f&oslash-rste grad og den reelle leder af indsatsstyrken &rsquo-Da Force&rsquo-. Malone og hans eliteenhed er de klogeste og modigste, de bedste og de mest h&aring-rdkogte. De har vide bef&oslash-jelser i krigen mod bander, stoffer og v&aring-ben. Hver dag og hver nat i de atten &aring-r han har tilbragt p&aring- jobbet, har Malone tjent helt ude p&aring- frontlinjen og v&aelig-ret vidne til smerte, ofrer, &oslash-del&aelig-ggelse og d&oslash-d. Han har gjort, hvad der skal til, for at tjene og beskytte en by bygget p&aring- ambition og korruption, hvor ingen er rene &mdash- ikke engang Malone, selv.
Denny Malone. En korrupt strisser. Ingen havde troet, han ville ende bag tremmer. Han og hans partnere har stj&aring-let for millioner af dollars i narkotika og kontanter i k&oslash-lvandet p&aring- den st&oslash-rste heroinbeslagl&aelig-ggelse i byens historie. Alle holder vejret, for Malone er fanget i en f&aelig-lde. Han skal v&aelig-lge mellem at forr&aring-de sine br&oslash-dre og partnere, jobbet, familien, og den kvinde, han elsker &ndash- alt imens byen koger i en etnisk konflikt, der truer med at &oslash-del&aelig-gge dem alle.