Martin Luther – Johannes 1 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Martin Luther - Johannes 1 af Finn B. Andersen

Finn B. Andersen


Martin Luther – Johannes 1


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Johannes’ fГёrste kapitel er et af de mest spГ¦ndende og storslГҐede kapitler i hele Bibelen. Det fГёrste vers knytter direkte til det fГёrste vers i skabelsesberetningen: I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. I begyndelsen var ordet.
Og Luthers udlægning er lige så spændende og storslået som teksten. Han viser den totale enighed og overensstemmelse mellem Faderen og Sønnen. Når man hører Jesu ord, hører man samtidig Faderens ord og hans inderste tanker. Når det angår vor frelse er der ingen andre tanker og ord i Den treenige Gud end dem, som Jesus har åbenbaret for os. Væk er her den misforståelige tale om den skjulte Gud.
Der er kun Г©n vilje i Gud og den vilje vil, at alle mennesker skal frelses. Derfor er Kristus ogsГҐ dГёd for alle mennesker og for hele verdens synd. Og derfor er det ogsГҐ en Г¦gte og seriГёs indbydelse til at tage imod denne frelse, nГҐr evangeliet lyder. Г…rsagen til at alle mennesker sГҐ ikke modtager denne frelse, skal findes i det enkelte menneske selv.