Hunedigte Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hunedigte af Poul Larsen

Poul Larsen


Hunedigte


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“At slå øjnene op / om morgenen / og få hele verden én gang til / er det ikke lige så stort / som at vække døde til live?”Således lyder det indledningsvis i digtet “Mirakler” fra Poul Larsens “Hunedigte”- en samling bestående af 16 digte tilegnet livet og menneskerne i og omkring byen Hune i det nordlige Sjælland. Samtidig fokuserer digtene på glæden ved tilværelsen og tilfredsheden ved at være til.
Den danske forfatter Poul Larsen (f. 1940) er oprindeligt uddannet kontorassistent og efterfølgende folkeskolelærer – et job, som han bestred i 30 år, før han for alvor vendt sin opmærksomhed mod forfattergerningen. Poul Larsen fik sin litterære debut i 1972 med digtsamlingen “Bare Digte” og har levet af at skrive siden 1995, hvor han stoppede som folkeskolelærer.