Med mafiaen under huden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Med mafiaen under huden af Ditte Roslyng Tastesen

Ditte Roslyng Tastesen


Med mafiaen under huden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Når talen falder på den sicilianske mafia, hører vi altid om de store begivenheder: attentaterne, mordene og de døde. Men det er sjældent, at vi hører de levendes historie. I denne bog giver Ditte Roslyng Tastesen ordet til dem, hvis liv hver eneste dag er berørt af mafiaen – men som ofte ikke ser det, der er sket for dem, som noget særligt. Det er jo bare hverdag.
I Med mafiaen under huden fortæller de levende – og de overlevende – om deres liv og hverdag i skyggen af mafiaen. Læs om politimanden, der har været med til at bure mafiamedlemmer inde, men som også har set venner og kollegaer myrdet, fordi de gjorde deres arbejde. Om sønnen, hvis far blev myrdet af mafiaen. Om mafiosoen – narkohandleren, morderen – der har forladt sin gamle tilværelse og begyndt et nyt liv i skjul. Og husmoren, der har lært, at tavshed er guld, og som helst ikke vil sige noget om nogen, for man ved jo aldrig, hvad der så kan ske …
Ditte Roslyng Tastesen har rejst og boet på Sicilien siden 1999. Hun har fået lov til at interviewe folk, der normalt ikke vil tale med journalister:
»Sicilianerne har vist mig en enorm tillid, og jeg er meget glad for, at de har villet dele deres forfærdelige og overraskende historier«.
Bogen henvender sig til alle med interesse for Italien og især Sicilien, og især dem der ønsker en fremtid for Sicilien uden mafiaens allestedsnærværende indflydelse.