Lester, Lester! Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Lester, Lester! af Lene Bagger

Lene Bagger


Lester, Lester!


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Da hun senere vender tilbage til stuen, kan hun ikke se Lester nogen steder. Samtidig er der en knГ¦gt, der rГҐber noget op om at hans dame er forsvundet. Og sГҐ kan man jo godt lГ¦gge to og to sammen og regne lidt i potenser og gГҐ over og trГёste den forsmГҐede: Du er ikke den fГёrste, der stГҐr i den situation. Lester har en hel del oplГёste parforhold pГҐ sin samvittighed.””I Lester, Lester!” fГёlger vi en gruppe gymnasieelever med vidt forskellig baggrund, der pГҐ hver sin mГҐde sГёger en mening med tilvГ¦relsen. De bliver voksne sammen, udvikler sig igennem deres interne forhold, venskab og fjendskab. SГ¦rligt pigen Mickys forelskelse i den charmerende, men flygtige Lester er i fokus i Lene Baggers bog, der efterfГёlges af ungdomsromanen “Idioterne”, hvor vi fГёlger de samme mennesker, efter de er fГ¦rdige med gymnasiet, og deres liv udvikler sig i hver sin retning …Lene Bagger er en dansk forfatter, der har udgivet en lang rГ¦kke romaner og ungdomsbГёger. Flere af Lene Baggers bГёger er skrevet til lГ¦sesvage unge og voksne, og nogle kan ogsГҐ bruges til danskundervisning af udlГ¦ndinge.