DET VILDESTE VESTEN – 100 års historier om cowboys, indianere, røvere, kannibaler og mange flere … Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

DET VILDESTE VESTEN - 100 års historier om cowboys, indianere, røvere, kannibaler og mange flere … af Martin Nedergaard  Andersen

Martin Nedergaard Andersen


DET VILDESTE VESTEN – 100 års historier om cowboys, indianere, røvere, kannibaler og mange flere …


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Som det ofte gælder, overgår virkeligheden fantasien, hvilket historierne i denne bog er et godt bevis på. Vi møder cowboys og indianere, banditter og sheriffer, guldgravere, nybyggere, prostituerede, opdagelsesrejsende og eventyrere. Farverig og fascinerende historiefortælling fra først til sidst.
Uddrag af bogen
På trods af bjørnens knurren og rumsteren kunne han alligevel tydeligt høre, at det gav et ”plop”, da den løftede hår og hud af toppen af hans kranium og næsten skalperede ham. Han kunne ikke gøre andet end at krumme sig sammen og bede til Gud …
Om forfatteren
Martin Nedergaard Andersen (f. 1965) bor på Frederiksberg, er gift og har to børn. Han har siden 2011 levet af at opfinde bræt- og kortspil, som udgives over hele verden (+160 forskellige indtil videre). Har tidligere udgivet 10 bøger i Danmark og USA.