Bag jerntæppet Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Bag jerntæppet af Larry Kent

Bogreolen.dk


Bag jerntæppet


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Larry Kent bliver opsøgt af en blændende smuk tjekkisk pige, der til forveksling ligner hans gamle flamme Bella Vallekovitj, der som hemmelig agent engang har reddet hans liv. Den unge pige er Bellas datter, og hun beder nu Kent om hjælp til at hoppe af, så hun kan bygge sig et liv i den vestlige verden – på den anden side af jerntæppet. Hun fortæller Larry Kent, at hun er i USA for at deltage i en atletikkonkurrence, men at hele hendes hold er skarpt bevogtet af loyale kommunister, hvis eneste opgave er at forhindre de unge atletikudøvere i at stikke af. Hun trygler Larry Kent om hjælp, og heldigvis har Larry aldrig været i stand til at modstå et kønt ansigt…
Larry Kent-romanerne er skrevet af forskellige forfattere. Historierne om den stilede privatdetektiv blev oprindeligt oplæst som en del af et australsk radioprogram men er sidenhen blevet skrevet om til hundredvis af romaner, og mange nye historier er kommet til. De fleste af romanerne er skrevet af den australskbosatte amerikaner Don Haring og Des R. Dunn fra Queensland i Australien.