Lille Argus og Sigurd Sørøver Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Lille Argus og Sigurd Sørøver af Poul Larsen

Poul Larsen


Lille Argus og Sigurd Sørøver


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Lille Argus og Sigurd Sørøver” indeholder to historier for børn.Den første er historien om Lille Argus, der har noget af en strid lærer. Han hedder Brutarski, er stor og stærk, råber vildt højt, og så vil han absolut bestemme alting. En gang imellem slår han også Argus og hans venner.Men da Argus en dag besøger Brutarski efter skoletid, får han sig noget af en forskrækkelse.Den anden historie handler om Sigurd Sørøver, der er blevet placeret i en jolle midt ude på det åbne hav, fordi hans far synes, at han skal lære at blive sørøver.Jonas og hans kammerater kender til Sigurd Sørøver igennem deres lærer, der har kontakt til ham via en radio. Sigurd har det ikke let, og klassen vil gerne hjælpe ham – men så bliver han pludselig bortført af en gemen sørøverkaptajn …Den danske forfatter Poul Larsen (f. 1940) er oprindeligt uddannet kontorassistent og efterfølgende folkeskolelærer – et job, som han bestred i 30 år, før han for alvor vendt sin opmærksomhed mod forfattergerningen. Poul Larsen fik sin litterære debut i 1972 med digtsamlingen “Bare Digte” og har levet af at skrive siden 1995, hvor han stoppede som folkeskolelærer.