Med lukkede øjne Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Med lukkede øjne af Gianrico Carofiglio

Gianrico Carofiglio


Med lukkede øjne


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Med lukkede øjne er en rigtig feel-good krimi fyldt med charme, spænding og italiensk stemning. Vi er i Bari i den sydlige og fattige del af Italien. Med andre ord i et område hvor mafiaen hersker – og hvis man ønsker at have livet i behold, sætter man sig som bekendt ikke op mod mafiaen. Alligevel er det præcis, hvad hovedpersonen gør i denne velskrevne og underholdende krimi.
“Jeg har for længst læst ham på både tysk og engelsk, og i årevis undret mig over, at ingen af hans titler var oversat. Men juhu, nu udkommer den internationalt storsælgende, italienske forfatter, Gianrico Carofiglio, endelig på dansk! Det første udspil hedder ”Med lukkede øjne”, og I kan godt glæde jer. Det er en på en gang drengerøvet og dybsindig retssals-krimi, og hovedpersonen, advokat Guido Guerrieri er et både originalt, overbevisende og latterfremkaldende selskab. Det er italiensk, og det er eccellente!”
– Sissel-Jo Gazan, forfatteren bag Dinosaurens fjer
Gianrico Carofiglios mesterlige krimi » Med lukkede øjne « strutter af livgivende, litterære D-vitaminer.
– Berlingske Tidende