Tyskertøs!: to noveller fra krigens tid Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Tyskertøs!: to noveller fra krigens tid af Kirsten Mejlhede Krog

Kirsten Mejlhede Krog


Tyskertøs!: to noveller fra krigens tid


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

De to noveller i “Tyskertøs!” følger pigen Søster. I den første, “Skammen”, forelsker hun sig i en tysk soldat, der er udstationeret i Danmark under besættelsen. Det bringer ikke bare skam over hendes familie, det stempler også hende selv som tyskertøs. I anden novelle, “Psykopatia”, bliver hun forelsket i en engelsk soldat, men hvordan skal det kunne fungere, når hun én gang er stemplet som tyskertøs?
Den danske forfatter Kirsten Mejlhede Krog (f. 1925) er uddannet sygeplejerske med speciale i børnepsykiatri. Kirsten Mejlhede Krog har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, hvoraf mange sætter fokus på børn, der på den ene eller den anden måde har det svært. På den måde hjælper Kirsten Melhede Krogs bøger med at bryde tabuer om for eksempel spiseforstyrrelser, udviklingshæmmede børn, mobning og psykiske lidelser hos børn.