Fragmenter af nætter og dage. Kortprosa Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fragmenter af nætter og dage. Kortprosa af Søren Gosvig Olesen

Søren Gosvig Olesen


Fragmenter af nætter og dage. Kortprosa


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Filosofi begynder med forundringen, skriver Søren Gosvig Olesen i “Fragmenter af nætter og dage”. De korte prosatekster beskæftiger sig alle med et filosofisk aspekt af livets dage og nætter, der alle på hver sin måde er en gåde, der venter på at blive løst.
Søren Gosvig Olesen (f. 1956) er kandidat i filosofihistorie fra Sorbonne og har sidenhen blandt andet undervist på Københavns Universitet og været forskningsbibliotekar ved Det kongelige Bibliotek. Søren Gosvig Olesen står bag flere bøger om blandt andet filosofi og har desuden oversat værker af Foucault og Heidegger.