Zarens kurér Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Zarens kurér af Jules Verne

Jules Verne


Zarens kurér


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Det gælder liv og død, da et vigtigt budskab skal nå fra Moskva til Irkutsk i Sibirien – gennem et Rusland i et blodigt opgør.Zaren udser den unge officer, Mikael Strogoff, til den farlige opgave, og modigt begiver han sig af sted ind bag fjendens linjer.Her møder han venner – og fjender – og en pige på sin lange og farefulde færd, der foregår gennem uvejr, kanontorden, geværkugler og brand. Han kæmper sig frem gennem alle forhindringer. Han tages til fange. Han dømmes som spion. Han tortureres, men ved gode venners hjælp kommer han nærmere og nærmere sit mål: Irkutsk.Jules Verne (1828-1905) var en fransk forfatter, der som udgangspunkt skrev for teatret. I 1863 fik han sin litterære romandebut med det, der skulle vise sig at blive starten på en lang række fantasifulde og fantastiske udgivelser (“Fem uger i ballon”). I sin samtid blev Verne anset som en succesforfatter, der skrev til ungdommen, men senere kategoriseres hans værker snarere som klassikere fyldt med eventyr og fantasi kombineret med nytænkende teknologier. Jules Verne har blandt andet udgivet “Rejsen til månen” (1865), “En verdensomsejling under havet” (1869-70) og “Jorden rundt i 80 dage” (1873).