I krig og kærlighed/Dirrende sandhed/Farlig som et vilddyr Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

I krig og kærlighed/Dirrende sandhed/Farlig som et vilddyr af Carole Mortimer

Carole Mortimer


I krig og kærlighed/Dirrende sandhed/Farlig som et vilddyr


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I krig og kærlighed
Stenrige Scott McAllister tror, at han har fundet den perfekte hustru i Sarah. Hun er smuk, s&oslash-d og k&aelig-rlig. Indtil han h&oslash-rer rygter om, at hun har f&oslash-rt ham bag lyset p&aring- den v&aelig-rst t&aelig-nkelige m&aring-de …
Dirrende sandhed
I hele sit liv har Luca Tebaldi fors&oslash-gt at holde sig fra familieimperiet. S&aring- da han efter sin brors d&oslash-d bliver trukket ind i det af en kvinde, som han mener, er uretm&aelig-ssigt indsat som arving i brorens testamente, bliver han rasende …
Farlig som et vilddyr
Fysioterapeut Stephanie McKinley har altid beundret den flotte og karismatiske skuespiller Jordan Simpson. Derfor kommer det som et chok for hende, da hendes sidste patient viser sig at v&aelig-re netop ham! Det bliver ogs&aring- et m&oslash-de med manden bag facaden: den velhavende aristokrat Jordan St Claire!