En flirt mellem venner Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En flirt mellem venner af Isabella Smith

Bogreolen.dk


En flirt mellem venner


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Da Mia mødte Jesper, var hun overbevist om, at han ikke var noget for hende. Hun tog fejl. De blev forelskede, fik børn, blev gift, købte hus og levede lykkeligt indtil den dag, da Jesper kom hjem med sin ekskæreste, den smukke Nathalie, fordi han troede, at Mia ikke var hjemme.
En flirt mellem venner handler om Mia, der håber, at Nathalie vil forsvinde fra Jordens overflade, og om Jesper, der påstår, at han er helt uskyldig.
En flirt mellem venner handler også om veninderne Laila, Anna og Karin, om Jesper og Mias forældre, om Mias fars nye kone, Ketty, – og ikke mindst om alt det, der sker, da Mia tager sig sammen og handler som en mand.
Isabella Smiths roman udkom oprindeligt i 1997.