Edderkoppen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Edderkoppen af Finn Zinklar

Finn Zinklar


Edderkoppen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Synet af den krablende, sorte krop gav ham en satanisk idé. Her var endelig den chance, han havde ventet på, til at få hævn over Yvonne …Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemme, 1984
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.