Det rette ord er mord Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Det rette ord er mord af Finn Zinklar

Finn Zinklar


Det rette ord er mord


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

– Jeg har måske løsningen Ralf, sagde Lizi. – Jeg har mødt en mand, der ligner dig, så man skulle tro, I var tvillinger … Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemmet, 1981
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.