Dagen i morgen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dagen i morgen af Lauren Brooke

Lauren Brooke


Dagen i morgen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Heartland er navnet på en hestefarm i USA – et behandlingshjem, hvor mishandlede og skræmte heste kan få ny tillid til deres omgivelser og et bedre liv. Amy er i gang med sit sidste skoleår. Hidtil har hun været sikker på, at hun efter high school vil tilbringe al sin tid på Heartland og videreføre sin mors livsopgave.
Men der er forandring i luften, for storesøster Lous bryllup nærmer sig hastigt, og Amys skolekammerater drøfter deres uddannelsesplaner. Da en uventet mulighed viser sig, bliver Amy kastet ud i vanskelige overvejelser om sin egen fremtid – en fremtid, der måske vil føre hende bort fra alt det, hun kender.
Bag forfatternavnet Lauren Brooke gemmer sig to britiske forfattere, Linda Chapman og Beth Chambers. Dagen i morgen er en del af deres serie Heartland.