Massakren ved Trankebar Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Massakren ved Trankebar af Erik Volmer Jensen

Erik Volmer Jensen


Massakren ved Trankebar


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Fra 1620 og omkring 200 år frem var Danmark i besiddelse af betydelige stykker jord i det sydlige Indien. Herfra drev de danske kolonimagter handel, men forholdet til de indfødte var ikke altid godt.”Massakren ved Trankebar” fortæller om nogle af de blodigste og mest voldsomme opgør mellem de indfødte og danskerne med korporalerne Grub, Svane og Hansen i centrum.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Erik Volmer Jensen (1912-1993) fik sin litterære bogdebut i 1941 med værket “I junglens dyb”, der blev udgivet under pseudonymet Martin South. Han udgav herefter et væld af spændende bøger, der ofte er hensat til fjerne egne og tider. Erik Volmer Jensen har blandt andet udgivet titlerne “Den sorte død” (1943), “Det blodige kup” (1943) og “Det lyner over Kattegat” (1942). Flere af bøgerne blev udgivet under forskellige pseudonymer.