Inden tre dage Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Inden tre dage af Willy Corsari

Bogreolen.dk


Inden tre dage


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En ung tjenestepige og hendes kæreste snubler en aften over liget af den gamle, sære kioskdame. Nogen har slået hende ned, og hun må være død på stedet. Politiassistent Kerling bliver sat til at opklare mordet, men der er ikke nogen åbenlys konklusion at drage. Hvis der er tale om et rovmord, så må morderen være blevet afbrudt, for tasken ligger endnu intakt med tegnebogen i ved siden af den gamle dame.I mellemkrigstidens Holland er der ellers mange, der kunne være fristet til at ty til vold for at få et par skillinger. Arbejdsløsheden er håbløst høj, og det mærkes blandt de mange personer, der på den ene eller den anden måde bliver blandet ind i efterforskningen.
Willy Corsari (1897-1998) var en belgisk forfatter. Hun fik sin litterære debut i 1927 og udgav siden adskillige romaner helt frem til starten af 1970‘erne. Flere af Willy Corsaris romaner blev oversat til dansk, heriblandt “Illusion” fra 1953.