En naturlig roman Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En naturlig roman af Georgi Gospodinov

Georgi Gospodinov


En naturlig roman


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Originalt mesterværk” Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Berlingske
“Verdenslitteratur” Frits Andersen, Weekendavisen
“En skidegod roman” John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet
Da bulgarske Georgi Gospodinovs roman Melankoliens fysik fik en fremragende modtagelse i Danmark (2017), gik mange forgæves til boghandleren efter debutromanen En naturlig roman, der var udkommet på dansk i 2006. Det rådes der bod på med denne reviderede 2. udgave. For, som Neue Zürcher Zeitung har formuleret det: “Gospodinov redder både verden og litteraturen.”
På legende, anarkistisk og ofte humoristisk vis udfordrer Gospodinov romangenren og fortæller i En naturlig roman både en skilsmissehistorie, toilettets historie, såvel som flere andre historier om det, der alt i alt gør mennesket til menneske. Og fluen til flue. Romanen er oversat til 23 sprog. Det forstår man godt.