Den tavse elite Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den tavse elite af Donna Leon

Donna Leon


Den tavse elite


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En sen nattetime bliver en ung kadet fundet hængt på et velestimeret militærakademi i Venedig, og selv om meget tyder på, at der er tale om et selvmord, tilkaldes commissario Brunetti.
Det viser sig, at den unge mand er søn af dr. Moro, en forhenværende toppolitiker der havde ry for at være bundhæderlig.
Dr. Moro og hans hustru er knust over sønnens død, men selv om de er overbevist om, at dødsfaldet skyldes en forbrydelse, udviser de ingen lyst til at hjælpe commissario Brunetti med hans efterforskning. Den samme uvilje møder han hos de studerende på militærakademiet.
Men så falder Brunetti over følsomme oplysninger, der kan sætte adskillige af landets spidser i et yderst dårligt lys og pludselig står det klart for ham, at han har at gøre med en helt usædvanlig mordsag.