Berømte skandalesager fra vor tid Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Berømte skandalesager fra vor tid af Georg V. Bengtsson

Bogreolen.dk


Berømte skandalesager fra vor tid


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Georg V. Bengtsson har dykket ned i politiets og verdenspressens arkiver på jagt efter nogle af de største skandalesager i de første par årtier efter anden verdenskrig. Nogle af sagerne drejer sig om mord, der har chokeret verden, mens andre handler om berømte og højtstående embedsmænd, der lader sig rive med at jalousi og udfører handlinger, man aldrig skulle tro, de var i stand til.
Georg V. Bengtsson (1908-1988) var en dansk forfatter. Han debuterede som forfatter med bogen “Ungdommen og litteraturen” og udgav senere en lang række bøger blandt andet om autentiske krimisager. Georg V. Bengtsson skrev desuden under pseudonymet Else Bengtsson.