Barrings sønnesøn Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Barrings sønnesøn af William Von Simpson

William Von Simpson


Barrings sønnesøn


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Tredje bind i slægtsromanen om familien Barring tager sin begyndelse i 1899. Der er gået ti måneder, siden de mistede det gamle familiegods i Wiesenburg, og den unge Archibald von Barring sørger stadig over tabet. Modsat sin far interesserer han sig for landbrug, og nu er han gået i lære på det fattige gods Drangwitz for at blive bedre til faget. Med tiden lykkes det Archibald at købe en del af de gamle familiebesiddelser tilbage.
I William von Simpsons store slægtsroman om familien Barring, en østprøjsisk landadelsfamilie, skildres flere af familiens generationer i årene 1875-1914. Romanen består af fire bind- “Familien Barring”, “De unge Barrings”, “Barrings sønnesøn” og “Barring vender tilbage”.
William von Simpson (1881-1945) var en tysk forfatter og godsejer. Han arbejdede i mere end 20 år på sit hovedværk om familien Barring, en slægtsroman om en østprøjsisk landadelsfamilie, som vi følger i årene fra 1875-1914.