Mørkets indre dæmoner Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mørkets indre dæmoner af Jørgen Maibom Dall

Bogreolen.dk


Mørkets indre dæmoner


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Mørkets indre dæmoner.
Næsten tyve års fortrængning om hændelser i barndommen dukker langsom frem fra sindets gemmer. Fortidens spøgelser bliver vakt til live. I takt med den gryende vækkelse og indsigt ligger også kimen til bogens hovedpersonen, Simons, undergang.
Konfrontationen med års svigt vækker nogle urkræfter hos Simon, der får ham til at kanalisere en glemt, undertrygt og indestængt vrede mod sine omgivelser. I sorgen over det tabte ophøjer han sig selv til dommer og legaliserer sin ret til at få hævn. Til at retfærdiggøre en kompensation for sit tabte liv ved at tage liv.
Langsom skubbes han mod kanten, og en sårbar Simon begynder at bukke under for presset. Blander fortiden sammen med nutiden, hvor fremtiden forekommer illusorisk. Bliver styret af nogle indre dæmoner, der langsom dukker frem fra dybet med en altødelæggende, personlig og psykisk nedsmeltning til følge. Han begynder at forvandle sig til det monster, han, hele sit liv har fortrængt, og ubevidst har flygtet fra. Simon forvandles fra at være en normal ung mand til at blive et uhyre, hvis handlinger får katastrofale konsekvenser for en lang række skyldige og uskyldige mennesker inklusive ham selv.
Med andre ord- cirklen bliver sluttet. Offeret bliver bøddel.